Siirry sisältöön

Anne Lehtonen, koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, ammatillinen erityisopettaja, näyttötutkintomestari sekä luokanopettaja. Anne Lehtonen on myös opettanut sekä edelleen opettaa maahanmuuttajataustaisia lapsia ja nuoria. Anne Lehtonen tuntee opetuskentän laajasti ja hänellä on myös hyvät verkostot eri koulutusasteille.

Riikka Nieminen, koulutukseltaan sosionomi (ylempi AMK) on vuosia toiminut toisella asteella opiskelukuraattorina. Työkokemusta löytyy laajalti sosiaalialan eri sektoreilta. Riikka Niemisellä on myös ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus sekä koulutusta ja kokemusta kriisityön tekemisestä. Työnsä ohella Riikka Nieminen on tehnyt ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta eri ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. 

Anne Orlova, koulutukseltaan ulkomaankaupan yo-merkonomi, on opiskellut pääaineena venäjän kieltä kääntämisen ja tulkkauksen koulutusohjelmassa kansainvälisen viestinnän laitoksella Savonlinnassa ja S2-perusopintoja Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Anne Orlova on työskennellyt Suomen suurlähetystössä Moskovassa toimien mm. tulkkina viisumi- ja oleskelulupahakemusten haastattelutilanteissa. Nykyisin Anne Orlova opettaa suomen kieltä maahanmuuttajille ja toimii freelance-kääntäjänä ja -tulkkina.